Uncategorized

Capota ventilada (breezy sun canopy)


Per l’arribada del petitó de la casa vam triar un cotxet que estigués bé qualitat/preu. El fet és que ens negàvem rotundament a gastar-nos 1.000€ per una cosa que utilitzaríem durant poc temps. És per això que ens vam decantar per una marca catalana, com és Jané (tot i que sembla que de portes enfora es fan dir “jané” amb jota castellana [x]…), i el model més econòmic, com és el MUUM d’un color blau-verd.


Després de ser-ne usuària durant més de mig any, ja puc dir què m’agrada i, sobretot, què canviaria del cotxet Jané MUUM. En general no en tinc cap queixa. A més, ara que utilitzem la cadira és més còmode perquè ho podem plegar tot junt i no ocupa tant d’espai al maleter. L’única cosa que crec que no està gaire ben aconseguida és la capota (a part de la bossa!): és massa curta i poc ventilada. Sembla mentida que una marca catalana no sàpiga fer una capota que realment protegeixi del sol (sobretot aquest estiu que ha fet MOLTA calor!). Ni que sigui com a accessori complementari com sí que té la casa Bugaboo (que, per cert, és holandesa i no crec que allà faci la calor que fa aquí):Doncs bé, aquí va començar el meu següent projecte i a contrarellotge, ja que l’havia de tenir per marxar de vacances. En menys d’una setmana, doncs, vaig anar a comprar tela -una que protegís del sol i malla a la immensa botiga de teles de Barcelona Ribes & Casals– i vaig prendre mides a partir de l’estructura de la capota original del cotxet. La veritat és que no sé com m’ho vaig fer, però aquest n’és el resultat amb un pressupost de 15€. M’hagués agradat fer-la del mateix color, però evidentment no el tenien i em vaig decantar pel negre.

Haig de reconèixer, però, que si ara hagués de comprar un cotxet, em decantaria clarament per un Bugaboo de segona mà. Més que res perquè és una marca bona i especialitzada en cotxets i hi ha molt de mercat de segona mà en molt bon estat.

Aquí teniu les fotos fetes a Jaca! 🙂One thought on “Capota ventilada (breezy sun canopy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *