Uncategorized

Funda de flabiol (flabiol’s case)

Aquest any tenia força clar què li podria regalar a la meva parella per al seu aniversari: un flabiol. Ell és músic, però remena més tot el que és corda pinçada, especialment la mandolina (el seu instrument principal) i porta molts i molts anys en el món de la música tradicional. De fet, fa anys tenia un grup de música que es deia Trifòlium i amb el qual van editar un disc el 2004 que es va titular Avall.

Cada vegada que al cotxe escoltàvem música d’arrel tradicional, sempre feia el comentari de “m’agradaria tenir un flabiol…”. I mira, enguany els seus desitjos s’han fet realitat! Així doncs, vaig contactar amb la meva amiga Anaís Falcó perquè em recomanés algun luthier que fes flabiols i ella de seguida em va parlar de Pau Orriols, un luthier de Vilanova i la Geltrú. De seguida em vaig posar en contacte amb ell i li vaig preguntar si en tenia en estoc, cosa que em va dir que sí!

Llavors, com no podia ser d’una altra manera, vaig pensar que li podria fer una funda, per fer un regal més rodó (i que fes més patxoca). I em vaig posar a treballar! 

De seguida vaig tenir clar quines teles faria servir: la de notes musicals per fora (tela in tune de Robert Kaufman), amb un trosset on hi posaria el nom de l’instrument (amb les lletres de méli mélo), i una de neutra a dins (Stof de la col·lecció Quilters Shadow Style 4516). I així ha quedat:


Després, és clar, vaig pensar que també li podria fer una postal handmade, utilitzant el mètode del retolador de transferència que venen al Pin Color de Marcar y crear. Vaig pensar en una frase bonica, vaig buscar uns dibuixos xulos d’internet i en va sortir això:Bàsicament volia provar el retolador, tot i que la idea principal era fer-lo servir per transferir fotos i/o dibuixos en tela. Espero que us agradi! 😊

PER MOLTS ANYS!!! 😘😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *