Uncategorized

Gorros de llana

Aquí és on va començar tot ara fa poc més de dos anys. És allò que passa que quan busques una cosa, de rebot en trobes una altra molt més interessant. Buscant algun tutorial per fer una postal d’aniversari d’allò més xula, vaig trobar el canal d’una noia que es diu Craftingeek al YouTube. Allà vaig trobar el que buscava, i a més a més, tutorials per teixir bufandes i gorros amb telers maies. Oh, teixir! Allò de teixir amb les agulles ho veia com quelcom impossible, però amb un teler ho veia assequible dins dels meus límits. Quin era el problema? On trobava jo un teler d’aquests? Res, aquí no trobava res… fins que un dia la meva parella, en Xavi, va trobar uns telers circulars en una botiga de Barcelona (a la Lola Botona) i me’ls va regalar per al meu aniversari, juntament amb troques de llana de la marca Katia (per fi faig honor al títol del bloc!!), model Inca número 112.

Llavors se’m va obrir tot un món desconegut fins llavors! Amb els telers circulars, amb una altra llana Inca, número 101, i seguint al peu de la lletra el tutorial de la Craftingeek, vaig fer la meva primera peça de llana: un gorro! Aquí teniu com em van quedar (llàstima que les fotos són fetes amb el mòbil):


Després en vaig fer dos més, un per al meu nebot gran, en Guillem, i l’altra per a la meva neboda, la Corall. Les llanes eren Katia Inca, números 108 i 101 respectivament. El gorro de la Corall era més llarg amb la intenció que li cabessin les rastes a dins.

Gorro d’en Guillem:


Gorro de la Corall:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *