Uncategorized

Jersei amb caputxa (hooded pullover)


Nou mesos, nou mesos he tardat a acabar aquest jersei! I és que el meu temps lliure per fer coses s’ha reduït força! Aquesta vegada he tret el patró d’un llibre, cosa que m’alegra veure que l’he entès tot! Tot va començar quan la meva amiga Montse em va portar aquest llibre de Nova York de la Debbie Bliss Design it, knit it (for babies)De seguida em vaig enamorar d’un dels jerseis de la portada i curiosament tenia llanes d’un color similar: DMC Woolly Natural Knitting, els colors 076 (blau marí) i 071 (blau cel).Fent aquest patró vaig voler improvisar una mica i fer quelcom que personalitzés el jersei. Vaig posar el nom de Maiol a davant. Per fer això s’utilitza una tècnica que en anglès es diu “fair isle”. Normalment, però, és en jerseis tubulars, que no tenen custures als costats. Aquest que teniu aquí no és el cas. Sóc conscient que no m’ha acabat de quedar perfecte, però per ser la primera vegada, no està malament, oi? De totes maneres, en Maiol dubto que m’ho tingui en compte! 😀

Aquí el teniu! Espero que us agradi! A Ravelry hi ha més informació.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *