Uncategorized

Marc de fotografies de roba

Enguany la meva mare va fer 60 anys i per celebrar l’entrada a una nova dècada, plena d’alegries esperem, li vaig fer un regal molt especial: un marc de fotografies de roba. No va ser gens fàcil i tot és inventat (i l’anava fent a mesura que m’anava inspirant!). Vol imitar el típic quilt de patchwork que es penja a la paret, però a la meva manera, és clar!


El marc està pensat per poder-se rentar i per canviar les fotografies un cop es cansi de veure-les o en vulgui posar de més actuals. La tela marró del fons la vaig comprar al Tela Marinera i la resta són entre retalls del Handmade Festival de Barcelona i retalls que em sobraven d’altres projectes que havia fet anteriorment (segur que algunes les reconeixereu)! Espero que us agradi tant com li va agradar a la meva mare!! 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *