Uncategorized

Reciclar la roba vella que no utilitzes

Una manera d’estalviar diners és reciclar allò que ja no utilitzes per donar-li un altre ús. Això és el que he fet amb aquestes dues peces de roba, ja que enguany ampliem la família i la roba per a nen petit és molt cara! Per començar (allò que es diu que a la primera mai et surt perfecte), he triat roba que potser no és gaire bonica però que per fer proves ja va bé. I m’ha sortit això:

A l’Small Dream Factory vaig trobar el patró per fer la samarreta de màniga llarga. Per fer la dessuadora, com que no tenia roba de xandall en aquell moment, la vaig fer amb retalls de dues samarretes diferents perquè fos una mica gruixuda. El patró me’l vaig descarregar al bloc Made by me & shared with you. Aquí també hi ha el tutorial, però jo vaig seguir el que hi ha al bloc Warfieldfamily perquè és més clar (que jo encara sóc una principiant en el món de la costura!!!). Ara només hi falta la “perxa”… A partir d’ara, a fer-ne més!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *